Club Hípic Les Parades de Les Borges del Camp
 

Al nostre centre hi realitzem qualsevol activitat relacionada amb l´equitació. Escola per a tots els nivells: desde iniciació fins a competició durant tot l´any, cursets intensius (de diferents nivells i disciplines), pupil.latges, lloguer/cessió d´un cavall si és que no en tens, doma de cavalls i poltres, clases de salt i doma, excursions amb carruatge, etc.

                                                                          
             

- Classes iniciació

- Classes de salt i de doma

- Treball i doma de cavalls

- Servei de ferrador i veterinari

-Excursions de 1h o 2h


                        

A més, com a club federat per la Federació Catalana d´Hípica, t´oferim qualsevol servei que necessiti de la federació. és per això que organitzem concursos en la modalitat de salt i doma, especialitat del nostres genets.

                                                                                

                                                   

Les nostres instal.lacions consten de varies pistes de 100x35, 35x20 i 60x20 m.(en construcció),  2 pistes rodones  de 18 i 14 mt diametre,  boxes individuals de 4'5x3 , i 5x3,5 m.(en constrcció), local social i  dos guardaarnésos per clients i un guardaarnés per escola, zona de descans amb café i begudes, dutxes, i totes les facilitats que necessitis per la pràctica del teu esport favorit.

                     

També disposem d'una zona per fer aniversaris, amb berenar i activitats per tothom.

                                          

I si no tens cavall, no et preocupis! Nosaltres te´n lloguem/cedim un perquè disfrutis i n´aprenguis. És clar, i te´l cuidem com a tots els cavalls que tenim en pupil.latge.

                                            

Casals d'estiu i també per Setmana Santa i festes de Nadal.