Club Hípic Les Parades de Les Borges del Camp
 
2015-02-02 20:43:07
lesparades

Promoció Club Hípic Les Parades Octubre 2014

Al Club Hípic LES PARADES, tenim boxes de diferents mides, a partir de 245€/mes, els de les fotos són de 15m2, Disposem de varies pistes, dos de corda, una d'iniciació, i la de Doma i Salt que té unes dimensions de 100mts X 35mts. Al nostre Club hi ha padocks de diferents mides i diferents preus, també tenim el servei de box, complementat amb padock de dia.

L'alimentació dels cavalls és equilibrada i supervisada pel nostre veterinari.

Al nostre Club hi ha vigilància les 24h hores, molt important per què els cavalls tinguin atenció totes les hores del dia.

L'ensenyança en el món de l'equitació al nostre Club, és molt amplia, disposem de molts tipus de bonos, que ens permeten oferir preus molt interessants, i també oferim l'equitació com a activitat paralel·la als cursos escolars.

Pels amants de la natura, la nostra situació geogràfica permet accedir a moltes rutes, ja que estem al peu de les muntanyes.

Si esteu interessats, o sou amants dels cavalls i teniu qualsevol dubte o pregunta us podeu dirigir al correu: info@lesparades.es, o contactar amb Josep M. al tf 607266840. També podeu compartir aquesta informació, si teniu algun conegut o amic que sapigueu que li pugui interessar.

Moltes gràcies.

Club Hípic LES PARADES