Club Hípic Les Parades de Les Borges del Camp
 
2015-02-27 19:23:50
lesparades

Sopar de Gala A.H.C.D. 2014 20-12-2014.

Aquest dissabte passat, dia 20, es va celebrar el Gran Sopar de Gala del 2O14. L'acte va aplegar prop de 140 persones, tots ells vinculats directament amb el món de l'equitació,.... Genets pares, espònsors, i personalitats del món de l'esport.
El conductor de l'acte, com en altres cops, va estar en Alvaro Arcas, ell va ser l'encarregat d'anomenar a tots els participants a la lliga premiats i els responsables de les Hípiques que formen la Lliga "Costa Daurada", varen ser qui van entregar els trofeus.
Al nostre Club van rebre el seu reconeixement a l'esforç durant l'any, Marta Mulet, Clàudia Hidalgo, Abril Falguera (que no va poder assistir), i l'Oriol Pradells, monitor del Club, a més de genet.
En acabar el sopar, i el repartiment de premis, vàrem gaudir molt animats, com veureu a les fotos, de la música del disjokey que ens va acompanyar amb la seva música tota la vetllada.
Ara, fins a l'any que ve, desitjar molts èxits, als nostres genets, i animar-los a treballar de valent, per aconseguir els èxits que és ben segur que arribaran!!!